Belgische humor.!!!   35 comments

Belgische humor.!!!

Het Testament van de Chauffeur.!!!!!

Om roekeloos rijden af te leren !!!!! 

 

kijken tot het eind, hahaha.

 

Advertenties

Posted 12 juli 2009 by Welkom op de site van Rinus in Geen categorie

35 responses to “Belgische humor.!!!

Subscribe to comments with RSS.

 1. hallo rinus
  hier even een vraag hoe heb jij die scrollbar erin gekregen snap er niks van hoop dat je het me uit kunt leggen grt nel

 2. Hoi Rinus..Weer even door de zandbakken geploegd en ondertussen de afwas gedaan haha,,Bedankt voor je reactie.Gelukkig dat jij niks had maar wel zonde van het eendje.Ik vond het toch leuke autootjes.Een vriendin had er een en we gingen er wel eens mee naar Frankrijk.Leuke tijden.Fijn weekend.

 3. Hey Rinus,Dit is een grappig filmpje.Sommige van die acteurs ken ik wel van tv.Maar het is niet alleen grappig er zit ook nog eens een serieuze boodschap achter.Ik vind het wel goed bekeken van die mannen die dit bedacht hebben.Nog een fijne week !!!Kusjes, ***catwoman, Tania.

 4. Hebben jullie dan haast.?? haastige spoed is zelden goed, zei m\’n moeder vroeger. als ik m\’n space opstart gaat ik altijd koffie halen, en als ik dan terug komt staat hij klaar. Alleen bij mij duurt het niet zo lang, snelle p.c. en snelle internet-verbinding. Maar je kan ook intussen de afwas doen. hihihihi En wat Leo betreeft, wie weet gaat hij nog wel even naar een internet-café. Ik heb het vandaag druk gehad met mijn mails, en ze er gelijk uitgegooit. Dan ben ik voor de hele week daarmee klaar. Ik hoor de reacties nog wel. hihihihifijne week en groetjes.

 5. Hoi Rinus,Ik hobbel achter Rebbeltje aan,,hahaha..Ja..je hebt ongelooflijk veel op je space staan en die zandbakken is leuk voor je schep en emmertje.Hoef je tenminste niet naar het strand.hihi..Groetjes en een fijne zondag.

 6. Ha je was nog aan het doorborduren…we gaan die leo nog missen komende week…Jeetje moet iedere keer wachten tot je hele bak is opgeladen…duurt lang, maar er staan ook zoveel muziekjes en zandbakken.Heb dat nergens anders dan hier…grtjes en Fijne zondag

 7. Ik denk het wel dat het zal lukken, met zijn tweën, maar het lukt me alleen ook wel hoor. hihihi Leuk linkje Rebbel de bebbel, was voor dat plasgootje nu die deur voor nodig.???? Vind jij het gek dat die vlieg tegen die deur aanvloog.?? Ze had bevroren ogen. hihi. En leo, met een Palm op de w.c. whaahhhaaaaaaa, en nu nog zonder (w.c.) bril ook op de w.c. krijgt hij koude billetjes van. tralala.fijne zondag allemaal.

 8. Niet zo moeilijk hij drinkt PALM

 9. Ben in de achtervolging…rebels gnagnaDeze had ik bij voor leo…plaats ik het hier http://www.spelle.nl/Avontuur/959/Plassen_in_de_sneeuw.html

 10. Zie je Rinus, even meelullen met de rest en je krijgt gelijk een onderonsje op je blog.En aan die rebelse Rebbel hieronder …. nogmaals smakelijk hihi.doeiii 😉

 11. Ha ha, nu duidelijk waarom ik goedgevulde soep krijg…hihi

 12. Zal het lukken zo met jullie twee ??? leedvermaak is ook vermaak, grmmble, grommel whaaahahahaaaa.Kan er mee lachen hoor, die vlieg is allang opgeruimd en het plekje is niet zichtbaar als ik m\’n bril afzet, dus ga ik vanaf nu zonder bril naar het toilet. hahaGroetjesLeo 🙂

 13. Ja, Nellie, ik vond hem wel leuk, en nu maar hopen dat Leo het ook leest. maar ik had er al een leuke reactie per mail van hem gehad, gelijk met die belastingen. Je doet er toch niets aan, dus hij is er maar niet bij de pakken bij neer gaan zitten.doei, doei, hopolijk een zonnig weekend.

 14. Ja dat willen…ik wou ff lachen dus filmpje maar even gekeken.En willen dat die vlieg ergens anders was gaan zitten…andere kant van de deur hihiGrtjes en fijn weekend.

 15. Ha al gezien maar blijft leuk…whahahaha je zou zo iemand maar tegen komen.Ja en bij mij…was een uitzondering…eigenlijk vind ik de meeste politieke dingen niet aan mij besteed…maar kon zelf om deze wel lachen dus…hoppa op de space. Meestal zijn het algemene dingen…Gezellig dat je ffkes kwam reageren!Wens je voor straks trusten en grtjes

 16. Bedankt Melda, voor de link. Ik heb hem eens goed bekeken, en vind het wel leuk. Maar staat het er al net zo lang als Manneke Pis.?? Nee Leo, ik denk ook niet dat damesblaadjes en stripboeken besteeds zijn voor Ann, dat kan je wel merken uit haar weblogs. Daar staat meer interessante dingen in. En Ann, zou je daarvoor 200 jaar willen worden.?? De oudste vrouw van de wereld. WhaahahaaaGroetjes en liefs voor allemaal, Rinus

 17. @ Melda, bedankt, heb ik die ook eens gezien.@ Ann, hoef jouw blog maar te lezen om te weten dat modeblaadjes niet jouw topprioriteit zijn.Heb even google aan het werk gezet op ""Havank"", weet ik daar ook weer meer van.Is niet mijn straatje, lees hoofdzakelijk Fantasy als ontspanning.Wat is voetbal ?? Kuifjes wel … natuurlijk.Ik hoop dat we bij Ann nog eens een plaatje mogen plakken, ""gefeliciteerd met je 200-ste verjaardag"" :-))Bij die ""ouwe Hollander"" hier kunnen we dat nu al whoehahahahaaaa :-))))))Fijne dag Rinus en iedereen natuurlijk.Leo ;-))

 18. Wat een mooi beeldje jammer dat ik dat niet heb gezien. @ Lieve Leo, laat ik nu nog nooit in een modeblad gekeken hebben, damesbladen daar hou ik al helemaal niet van, maar ik heb zoveel gelezen dat al die boeken niet op een voetbalveld kunnen en ik moet er nog zoveel lezen dat ik wel 200 moet worden en dat lukt nooit ;-)))) Grapjes zijn heel vaak niet flauw hoor Leo en het had zomaar kunnen zijn, weleens van Havank gehoord? Whoehahahaha voetballen en andere sporten eerst? Maar de Kuifjes zal je toch wel hebben gelezen.Lekker slapen allemaal and have sweet dreams! Liefs, Ann.

 19. Is een leuke, indien het echt was zouden ze er niet zo een toestand van maken, maar schrijven ……… Of dat filmpje werkt ? … hmmm … heb ik een beetje mijn twijfels over.En moppen ? moet kunnen in beide richtingen ……… heb ik gelijk of heb ik gelijk Rinus ? ;-))Ann een boekenwurm ?? zullen wel modeblaadjes geweest zijn … whaaahahahaa, sorry Ann flauw grapje.Nog een fijne avond.GroetenLeo 😉

 20. Ja Melda, ik had er wel eens over gehoort dat over Jeanneke Pis, maar dacht meer dat het een geintje was. Ook heb ik een PPS gehad (ben hem kwijt, met de crachs van de harddisk) waar ze Manneke Pis ook op vele manieren hadden aangekleed, maar dacht dat dat ook een grap was. En van Mini Europa, nee daar had ik nog niet van gehoort. Maar staat jeanneke dan er al net zo lang als het Manneke.???? Ik ben er heel veel jaren geleden een keer geweest, met m\’n kinderen toen ze nog klein waren, (de oudste is nu 44 jaar) dus kan best zijn dat ik er geweest ben tussen 35 en 40 jaar geleden. Verder wel vaak in Brussel geweest, maar met de vrachtwagen, en dan kom je daar niet. Maar lijkt me wel leuk voor je kleinkinderen. Zo en dat weten we dan ook weer, dat Ann een boekenwurm is. hahahahahaliefs van Rinus

 21. Weer wat geleerd Melda, nee ik wist niet dat er een Jeanneke pis was en mini Europa lijkt me ook geweldig om te zien echt leuk ook voor kinderen, ik was er natuurlijk met zoon Geert en een kennis om boeken in te kopen en dan zie je eigenlijk alleen maar de belangrijkste pleinen en straten en voor de rest boeken!

 22. Je brengt mij op het idee,ik zocht nog iets leuk voor met de kinderen naaroe te gaan nu Jef verlof heeft en manneke pis zagen ze nog niet geloof ik.Wist je trouwens dat er ook een Jeanneke pis in Brussel staat of beter,zit?Even klein en niet ver van het manneke maar in een zijstraatje.En het mannetje is nu bijna altijd gekleed het heeft een massa costuums .Het atomium en mini europa is ook de moeite waard.Mini europa lijkt wat op madurodam maar het zijn dan de voornaamste europese monumenten.Je ziet zelfs de berlijnse muur die word afgebroken door mini mannekes.Ja Rinus een beetje discuteren vind ik dikwijls leuker als ja en amen zeggen en ik weet wel bij wie het kan ….bij vrienden !

 23. Ach Belgen en Nederlanders zijn (meestal) goed aan elkaar gewaagt, ik heb er heel veel gereden, geladen en gelost, maar zeer zelden problemen gehad, op een enkele na, maar dat lag aan de persoon zelf. En Ann, heb jij Manneke Pis gevonden.?? Ik was er toen al een paar keer voorbij gelopen, omdat ik hem groter had verwacht, maar zo groot is hij niet, en staat ook een beetje hoger, dus vond hem niet ineens. En Nellie, ja ik vond het ook een heerlijk filmpje, dus heb het erop gezet,want ik weet dat m\’n Belgische vrienden het kunnen hebben. Ik kan de belgische moppen ook goed hebben, net zo goed als belgen onze moppen kunnen verdragen. LEUK toch, zo tegen elkaar bezig zijn, zonder ruzie.?? Welterusten, als jullie nog niet slapen, of goede morgen als jullie wel al slapen.liefs met een kus van Rinus

 24. Welja Melda, de moppen die ze hier over Belgen vertellen heb ik vaak gehoord van Belgen die dezelfde moppen over Nederlanders vertellen, als het maar leuk en gezellig blijft, niks mis met Belgische mensen ik vind ze gezellig ben er een paar maal geweest alleen heb ik niet echt veel van de steden gezien, Manneke Pis wel!

 25. O maar als dat wel zo was is niet erg hoor ,het is wederzijds zo.Hollander en belgenmoppen bestaan al zolang ik weet.Het schept ook weer ergens een band.

 26. Lieve Melda als ze hier Nederlanders voor genomen hadden was het ook leuk geweest, ik lach echt niet om de Belgen maar om het geheel en hoe het wordt gebracht.

 27. Ik moet echt lachen om jullie reactie\’s ik begrijp het wel hoor ! haha Ze kijken ook nog eens zoals belgen kijken kunnen.Raar dat ik toch het gevoel heb dat ik ze moet verdedigen .

 28. ik heb er nog een regeltje aan toegevoegt, in het weblog, dat was ik vergeten erbij te zetten.Ja Melda, het taaltje ken ik natuurlijk, maar het komt er zo leuk uit. hihihihi

 29. Niet alleen hoor Melda, de gezichten trekken ze ook geweldig!

 30. Je zou denken dat het echt is zo goed spelen ze het .Ik moet op de duur lachen omdat jullie het grappig vinden ,het zal het taaltje zijn .

 31. Het is grappig bedacht Melda, als die vent echt zo enorm hard zou rijden dan gebeurt er vast een ongeluk, is het niet met hem dan wel met iemand die hij aanrijdt. De bestuurder en zijn passagiers spelen echt leuk mee, dat het grappig is komt door de reacties van de verdeling van de erfenis, niet de boodschap op zich is grappig maar wel hoe ze dit brengen.

 32. Een nadenkertje voor roekeloze chauffeurs met de bedoeling aan de gevolgen te denken .Grappig?Waarom?vraagt deze belg.Liefs Melda

 33. Ja Ann, natuurlijk, daarom is het ook humor, die gerdarmarie (politie) is ze goed aan het opruïen, vond hem wel leuk.liefs van Rinus

 34. Duidelijk in scène gezet Rinus, maar wel erg grappig!Liefs, Ann.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: