Een fijn weekend.!! – maak zelf je keuze of je hierin wat wil schrijven, of in m’n Gastenboek.   14 comments

Photobucket

 

beste vrienden en lieve vriendinnen,
 
ik wens jullie
 

Gastenboeken

met de lieve groetjes en Photobucket voor de vrouwen

en met de hartelijke groeten voor de mannen

 van Photobucket

Advertenties

Posted 30 januari 2010 by Welkom op de site van Rinus in Geen categorie

14 responses to “Een fijn weekend.!! – maak zelf je keuze of je hierin wat wil schrijven, of in m’n Gastenboek.

Subscribe to comments with RSS.

 1. DAS WNSCHE ICH DIR AUCH VON HERZEN

  ♥MICHAELA♥
 2. Allereerst iedereen bedank voor jullie reacties. Ik reageer verder maar alleen op de laatste 4 recente, want de andere zijn al van eind vorige en begin deze maad.Eerst maar even Ciela, ja meishier was het witte spul ook weg, alleen vannacht is er weer een laagje gevallen, dus vanmorgen was het glibberig op de weg. Maar ja als ervaren chauffeur trek ik me daar niets van aan, wel al die troep van m\’n ramen afvegen. maar ja de winter is nog niet voorbij, pas na mijn verjaardag. hihihiEn leo, ja ik heb het hier en daar gelezen dat de hele familie ziek was, je zegt een virusje, dus geen antivirus geinstaleerd.?? dom he, dan krijgt de hele familie dat virus. 😉 Ik zal je pakken met je eigen woorden, tralala. Ja ik heb ook gelezen dat je over bent gegaan van Provider, naar telenet.be. Ik kan je daar alleen over vertellen, dat degene die ik kan in Belgie, daar geen klachten over hebben losgelaten, dus die zal wel goed zijn. Elke provider heeft wel eens een uitval, maar als het te vaak gebeurt, word het vervelend, ben ik met je eens.En Daya, je kent me toch wel.??? Niets te danken voor de reacties die ik je geeft, als het maar weer wat beter gaat met Fer.!!!! En ik lees dat je regenton bevroren is, dat is niet zo mooi, maar als het water dan maar niet bevr4oren is, dan is het niet zo erg, laat die ton dan maar bevroren zijn ;-))) Ik schrijf je nog.Groetjes allemaal.

 3. Hallo Lieve Rinus dank je wel voor je Lieve reaktieje ziet mij wel weer .Ja Leo wat een giller hier sneeuwt het ook een beetjemijn regenton is bevrorendus gratis ijs.Rinus tot snel en de moet er in houdenLieve groet van deze kant***Die Leo toch ja hij heeft gelijk Carnaval**brrrrrrr

  ҈♥ܓ✿ܓDS ܓ✿ܓ ҈♥
 4. Goede avond Rinus,een koude avond hier, valt ook weer wat sneeuw, de winter is dus duidelijk nog niet voorbij.Voel me ondertussen weer wat beter, dat wil zeggen dat ik niet na elke regel typen weer richting toilet moet racen. :-))Hier is zowat de hele familie ziek geweest door een gemeen virusje.Maar zoals gezegd, het gaat al weer wat beter.Lees hieronder wat van carnaval …. pfffft, begint die onzin weer ? nou ja wie het leuk vind doet maar.Wens je nog een fijne avond.GroetenLeo 😉

 5. goede morgen RinusHet witte spul buiten is weg.Het was prachtig maar als je de weg op moet dan is het minder leuk.Hier zijn ze zich aan opmaken voor Carnaval!!!Wij zijn geen Carnavals mensen.Dus ik ga werken zodat anderen lol kunnen maken en ik un het hun van Harte!!Vorige weel heerlijk vrij gehad, morgen weer beginnen en dan met de Carnaval er even flink tegen aan.Ik wens je een fijne nieuwe week.

 6. Hey Rinus,Ik ben er eindelijk ook weer na alle internetperikelen, het zooitje draait eindelijk weer naar behoren.Marleen is ziek en ligt op de bank, dus heb ik het laptopje voor mij alleen, kan ik weer wat bezoekjes afleggen.Dadelijk ook nog ff wat knutselen aan het netwerk hier, want het is een behoorlijke kabelspaghetti geworden,ik denk dat ik m\’n netwerkkabels maar eens moet labelen, komt er misschien wat orde in de warboel.Hoet gaat het bij jou ? alles z\’n gewone gangetje waarschijnlijk.Ik ga weer een spacetje verder.Groeten en fijne avond.Leo :-))

 7. Ach ik hou het aardig bij hoor hihiRinus jij ook gefeliciteerd met je zoon…ja dan vergeet je zo\’n verjaardag niet meer.Al weet je de datum niet van iedereen, toch wel leuk om er eens bij stil te staan…dat maakt ook het spacen zo leuk…stukje voor beetje elkaar een leren kennen.Zo en nu weer verder met mailbox legen whahahahahaDoei doei

 8. Lieve RinusOok van mij even een reactie hier want zoals je weet ben ik niet zo\’n gastenboek bezoekster .Ik wens je een vooral rustig weekendLiefs Elisabeth

 9. Hier smelt de sneeuw nog niet hard, het is nog te koud! Ik wens je een zo goed mogelijk weekend en nieuwe week,liefs, hug, Ann.

 10. Lieve Rinus,Ook in Amsterdam is alles wit.Vanmorgen was het prachtig maar nu begint het te smelten.Ik wens je een warm en vooral goed weekend.Liefs van Corry.

 11. Hoi Rinus,Ook een fijn weekend voor jou natuurijk, daar bij jou ook alles wit ?Hier is de zon dat witte spul al aan het smelten.Het zal dus wel weer een smurrie worden sraks.Weinig te melden verder, eerst wat pannekoeken eten en dan winkelen met Marleen en schoonmoeder.Zoals gezegd, fijne weekend en groeten.Leo ;-))

 12. Rinus,Ik wens jou ook voor zover mogelijk een heel goed weekend!Groeten van Edward.

 13. Ben benieuwd hoe het je vergaat.. maar snap het als je de puf niet hebt hier wat over te vertellen. Ik wens jou ook een goed weekend Rinus. Liefs van Vrouw!

 14. Rinus van mij ook een heel fijn weekendLiefs Janny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: