EEN FIJN WEEKEND EN VERGEET NIET DE TIJD TE VERZETTEN.!!!   16 comments

Photobucket 

beste vrienden en lieve vriendinnen,

Photobucket

en
 
vergeet je niet de klok een uurtje verder te zetten.?? Dus 2 uur wordt 3 uur.

 

Zomertijd

Even eruit komen om 2 uur en hem verzetten, en dan weer naar je bed. hihihihi
 
en ik stuur je hierbij 

 

Photobucket

 

mooie lente bloemen

Lieve groetjes en  Photobucket voor de lady’s

en een  Photobucket voor de gentlemen’s van Rinus

Advertenties

Posted 27 maart 2010 by Welkom op de site van Rinus in Geen categorie

16 responses to “EEN FIJN WEEKEND EN VERGEET NIET DE TIJD TE VERZETTEN.!!!

Subscribe to comments with RSS.

 1. Och het krabbelen moet ergens over gaan…maar meestal nergens over hihiEn die gek tja zijn er meerdere whahahahahaTrusten

 2. Met zo een haan als in je vorige blog…heb je helemaal geen wekker nodig…Mijn mobieltje heeft de hele winter op zomertijd gestaan en nergens last van gehad…een voordeel heb die nu niet goed hoeven te zetten. Denk dat ik dat bij alle klokken zo ga doen. Behalve van de video hihi krijg ik de verkeerde programma\’s te zien. Groetjes en de tijd aan jezelf toch?

 3. Hoi lieve Rinus,Ik heb altijd een paar dagen nodig om weer aan de zomertijd te wennen.Straks de rest van de klokken doen.Whahahaha….je was zeker nog niet klaar.Toen ik vanmorgen mijn mailbox open maakte..tjonge..wat zijn het er weer veel.Ik ben voorlopig weer van de straat..hihi…Nog een fijne zondag.Liefs,Corry.

 4. Goede morgen Rinus, weinig last hoor van dat uurtje minder slaap, ik merk daar niks van.Gisteren hier heerlijk in de tuin gewerkt, ziet er weer wat vrolijker uit na die lange winter.Vandaag houden we het rustig, want Leo heeft last van de rug, heeft eens moeten werken…..hihi.Wens je nog een fijne zondag, groetjes.

 5. Whahah, Ann, ik heb ook nog nooit een klok 23 en 24 x horen slaan, maar ik heb je. ;-))) Ja ik moet er wel een stel nalopen, en er gaan er ook automatisch, via de sateliet. En soms kom ik er later nog wel eens tegen die ik toc vergeten ben, in DIT huis. Voorheen wist ik precies waar ik ze had hangen, maar dit huis doet me niets, dus heb er ook weinig interesse in. Als de klokken die om me heen maar goed staan vind ik het best. Video-recorders kijk ik toch niet naar. Kan best mogelijk zijn dat die nog op zomertijd staan van vorig jaar. hihihi.Ik ben nog wel even bezig, maar verder iedeeen weterusten, en loop niet tegen de klok, als je hem al verzet hebt.

 6. Rinus, laat ik nu altijd een hekel hebben gehad aan koekoeksklokken, dus dat ongedierte hoeft bij mij niet luidkeels te galmen, maar ehhhh volgens mij gaat ie toch echt niet verder dan 12 keer, hier is de tijd al met een uur vooruit en gelukkig heb ik een paar klokjes die het vanzelf doen vannacht, ergens ben ik toch wel de tijd whoehahaha, slaap lekker hug, Ann.

 7. Hoi Rinus heb de klok nu maar terug gezet6 in de kamer…4mobiels…de reiswekker…polshorloge…en de wekker radio…wat een feest he.Doe het ook ben je er af Hi Hikom je overal op tijd of niet????.Maak er maar weer wat van Morgenje weet het ramen ik in gooienzonder gerinkel hug huganderszo midden in de nacht. vragen zeg weet je niet hoe laat het is dan zeggen hun het wel brrrrrrrGroetjes v deze kanten een goede nacht zonder puik.

  ҈♥ܓ✿ܓDS ܓ✿ܓ ҈♥
 8. Ja hoor de hele dag al…nu nog wat graden erbij en wij zijn blij…mooie crocusjes maar ben toe aan ander gekleurd…De viooltjes beginnen weer volop en als het zo doorgaat hebben we met pasen narcissen en tulpen…Fijn weekend Rinus

 9. Bedankt lieve mensen voor jullie leuke reacties. Ik hoop dat iedereen een leuk ander plaatsje voor zijn / haar klok kan vinden, om hem te verzetten. De een verzet hem naar een andere kamer, maar vind ik niets, want dan moet ik te ver lopen. De ander verzet hem naar de andere kant van de kamer, is ook een mogelijkheid, Maar Ann, wat ben jij van plan.?? De klok om 23 uur te verzetten.??? Denk jij dan niet aan de huisdiertjes.?? Zoals de koekoek in de klok. Ach heb deat arme koekoeks-beestje eerst 23 gescheewd, en dan verzet jij hem gauw naar 24 uur, moet hij nog eens 24 keer scheeuwen. Dat wil zeggen dat dat beestje 23 + 24 = 47 keer moet koekoeien, en dan valt hij van zijn ijzerdraatje af, en terwijl hij valt klap het deurtje dic, zit zijn staart er ook nog eens tussen. Nou Ann, dcht dat je dat dan wel om 1 uur zou doen. Whahahahahahaha.Iedereen een fijn rest-weekend.

 10. Hallo Rinus,Het viel niet mee om vandaag op je space te komen, vandaar dat ik een beetje laat reageer. Hahaha…voor die klok kom ik echt midden in de nacht mijn bed niet uit hoor, vanavond zet ik de klokken alvast vooruit. Ik wens je nog een fijne zondag.Groeten van Edward.

 11. hallo rinus, wat een leuk weblog en foto,s weer wat anders als de win ter plaatjes ,wens jou ook een fijn weekend hopelijk kunnen we kwa weer genieten van al het moois in de natuur zoals jou foto,s weer geven knuf en groetjesssssssssssss

 12. Lieve Rinus,Bedankt voor die mooie bloemen !!!Ik krijg er meteen een warm lentegevoel door.ZALIG na die strenge winter.Jaja het uur word deze nacht verzet.Ik kom daarvoor niet speciaal uit mijn bed zenne, hihihi.Maar dat hoeft ook niet in mijn geval.Ik zal toch nog niet gaan slapen zijn.Allez een fijn weekend voor u ook hé.Kusjes terug, ***catwoman, Tania.

 13. Lieve RinusIk wens jou ook een goed weekend en met die klok komt het wel goed hoor ,ik doe net zo als Ann .Liefs en ik schrijf je later Elisabeth

 14. Middag Rinus, de klok krijgt wel een duw in de goede richting dat ben ik nog nooit vergeten, alleen doe ik het om een uur of elf, heb je de foto van de krokussen zelf gemaakt, het is een echt mooie foto geworden. Hier regent het *snik* maar de dag komt wel om alleen geen lange wandeling vandaag. Een heel goed weekend gewenst,liefs, hug, Ann.

 15. mogge Rinusik zal vanavond de klok reeds een slinger geven hoorwens ook jou een fijn weekenden als je nu het weer neemt zo het komt heb je altijd mooi weermzl

 16. Ohhh die eendjes, té schattig!! Hihi. Wens jou ook een goed weekend lieve Rinus! Ik blijf vannacht toch wel in mn bedje liggen hoor hihi Dikke knuf!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: