Wie kent BRAM?   19 comments

Wie kent BRAM?

Photobucket

Rond sluitingstijd staat een agent bij een café te wachten, om te zien of hij nog wat mensen kan betrappen die met een slok of twee teveel op achter het stuur willen kruipen.

Op een gegeven moment strompelt er een vent zo blauw als een balletje en stom lazarus de kroeg uit, struikelt over de drempel, schopt de kat, hangt enige tijd aan een paal, zwalkt dan rond over de parkeerplaats, probeert zijn sleutel op 5 verschillende auto’s uit in alle gaatjes vooraleer hij zijn eigen auto gevonden heeft en is nog zeker 10 minuten bezig om zijn sleutel in het deurslot te krijgen .

Alle overige bezopen bezoekers zijn intussen al lang en breed zwalkend vertrokken, maar de agent heeft enkel oog voor deze ene dronkelap.

Eindelijk lukt het hem om in de auto te komen. 

Als hij uiteindelijk al startend, hortend en stotend met de auto wil wegrijden, laat de agent de bestuurder stoppen om een blaastest te ondergaan.

Zelfs na meerdere pogingen en andere batterijen geeft het apparaat nog steeds 0,0 promille aan. 

De agent vraagt stom verbaasd aan de man hoe dat in ‘s-hemelsnaam mogelijk is, waarop de man antwoordt : 

“Vanavond was ik Bram 

Agent: “Bram ??????” 

Man : “Bewust Rijdende Afleidings Manoeuvre

Advertenties

Posted 24 augustus 2010 by Welkom op de site van Rinus in Geen categorie

19 responses to “Wie kent BRAM?

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ha dus voorlopig zien we rinus niet meer whahahahaWeet wel wat ik ermee zou doen…deleten die hap en met een schone lei beginnen…Is toch niet te overzien zo….maja houd je wel even bezig…Oja niet allemaal tegelijk sturen grijnzzzzzzzzzzzFijne avond

 2. Klopt ja dat hoe minder er op de space zijn hoe sneller het gaat…En ja wij hebben de tijd ook aan onszelf dus waarom zou je s\’morgen om 7 uur je beentjes uit bed gooien.Maar is weer weekend en daar maakt bill dankbaar gebruik van…pfffttttDoei doei

 3. Whahahaha, hij is leuk!!! Misschien ga ik dat eens in het echt uitproberen!

 4. Ha waarom draai je het niet om…normale tijden slapen en overdag je tijd verdoen met het kastje grijnzzzzzzzzzOch iedereen doet het op eigen tijd en maakt niet uit ook…je hebt vroege vogels en nachtbrakers…Ja ik maak dankbaar gebruik van wat ik in de mail krijg…maar dan ook alleen als ik het zelf mooi of grappig vind.Maja voor de ouwe rotten in het vak…. regelmatig bekenden. grtjes en fijne dag…Gastenboeken wat zijn dat ????

 5. Ja blijft met horten en stoten gaan op de space…ik kan die bij karel gewoon openen hoor.Maar jij had toch ook problemen met de mailppsjes?Misschien de vieuwer overnieuw installeren ?Ga slapen….sweet dreams…doei

 6. SCHITTEREND!!! NAH, IK KON \’M NOG NIET HOOR, WHOEHAHAHAAA… ZOU DIE KEREL ZO\’N GRAP BETAAALD KRIJGEN VAN Z\’N MAATS??? ;)) SLAAP LEKKER RINUS, DOEGGIESSS…

 7. Hoi Rinus,Hahaha..kom je ook bedmuizen vangen,samen met mijn haarballen.Het wordt druk in mijn mandje…Je mailtjes weer gevonden,hoor maar nog niet na gekeken.Het regent dus tijd genoeg.Alvast een fijne nacht..grinnnnn….Liefs,Corry.

 8. Groetjes van Karel.Moeilijkheden om op space te komen.

 9. Weekend Bram? Grijnsss, hij is leuk Rinus!xsjerrie

 10. Ik bedoelde dat jij reageert op mijn 2 spacejes…dus kom ik met beide terug…Nellie en rebbeltje grijnzzzzzzzzzzzz

 11. Jij op 2 spacejesKom ik met 2 terug grijnzzzzzzzzzzzLachen de reacties weer…

 12. Ja wie kent BRAM niet ???Ha ben wel blond maar mijn geheugen is nog goed…weer gelachen om de grappige tekst en foto.En ben het met Corry eens alcohol en verkeer gaan niet samen.Dus ook een BRAM niet…ik ben meer voor de BOB hihiGrtjes

 13. Vergeet ik nog..hahaha..de foto is ook zo leuk!!Doeiii…

 14. Mogge Rinus,Een gouwe ouwe maar blijft een leukerdje.Alcohol en rijden gaat niet samen.hahaha..ja..ik ken dat filmpje over die blondjes,volgens mij heb ik die jou gestuurd maar ik ben ook blond dus een grote kans dat ik het mis heb.Grinnnnn..Fijne dag en misschien zo je de 3D tekening nog.Hij is prachtig.Liefs,Corry.

 15. Goede morgen Rinus, of de schildering er nog is weet ik niet, maar dat zal wel hoor, het is inderdaad bij blokker. Ik wens je een fijne dag.Groeten van Edward.

 16. een gouwe ouweoja mocht je mijn schuld wille overnemen hj je weet me te vindenhet is echt weer een pps vol met allerdaagse waarheidja ik moet weer werken en wns je dan ook trstn

 17. Hahahaha…hij is goed Rinus! Heel verstandig om niet te drinken als je nog moet rijden hoor.Groeten van Edward.

 18. Ja Ann, Ik vond hem zelf ook wel leuk, maar gelukkig heb ik geen jongere vrienden. En zelf drinken als ik moet rijden doe ik ook niet. Dus ik kan ook bram zijn. slingeren doe ik zo ook al. hahahaha, en één flesje bier op een avond vind ik genoeg.Ik drink voor de smaak niet voor de alcohol.truste terug.

 19. Dit is weer een goeie Rinus en meteen een goede tip voor lui die vrienden hebben met een slok teveel op, erg leuk! Liefs, Ann.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: